GOLF PRO - VÄDDÖ GOLFKLUBB

Grönt kort anmälan kan göras via receptionen och kostar 1695:-

25 min lektion 400 kr

50 min lektion 700 kr

Ny grönt kort kurs måndag den 31/8 9-15.30 – samling vid rangen

Till vår glädje kan vi nu meddela att vi nu är överens med Christian Modin, om att han blir vår Golf Pro från och med golfsäsongen 2020.

Christian fungerar idag som Pro på Roslagens GK och kommer framöver att dela sin tid med Väddö Golfklubb, initialt 1 dag/vecka (se Christians golf CV, nedan). Vi kommer snarast att uppdatera här med tjänster och aktuell prislista.

Vi ser också fram emot  inplanerade demodagar med de ledande golfmärkena.

Samtliga medlemmar och intresserade nybörjare, är hjärtligt välkomna att höra av sig, direkt till Christian. Dela gärna budskapet om Christians ankomst, med familj och vänkrets.

Född: 1991
Började spela golf: 1998
Utbildning: Jag började tävla 2005. Jag var ganska seg startad i min golf och ser mig själv som en träningsprodukt. Jag gick på golfgymnasiet för att satsa på min egen golf. Där lärde jag mig mycket hur man tränar och fick en bra golfgemenskap. Jag gick ut gymnasiet 2010 och den hösten kvalade jag in till Nordea Tour (Swedish golftour). Under samma tid blev jag proffs och spelade 3 säsonger på Nordea tour och Nordic Golf League.
Hösten 2014 hoppade jag på PGA:s tränarutbildning som jag blev klar med i mars 2017.

HCP: 0

Lägsta score: 68

Favoritklubba: Driver

Intressen: Golf är det bästa jag vet, jag lever golf 24/7 kan man nog säga. Tränar, spelar, tänker, tittar, läser och jobbar med golf. Men utöver det gillar jag att åka skidor både på längden och utför. Styrketräning. Titta på tv-serier och sport.