Hej alla goa medlemmar.

På grund av den rådande situationen ställde vi ju in vårmötet och damsektionsmötet, detta betyder inte att vi för den sakens skull är overksamma, snarare tvärtom. Vi också på detta sätt tacka alla de frivilliga som varit med om att se till att banan är i toppskick när vi kommer igång. Enligt golfförbundets senaste uppdatering så kan golfspel ske där banorna är öppna, under förutsättning att man iakttar god handhygien, detta innebär ju också att det är helt valfritt att ta sig en promenad på banan, samla ihop kvistar, platta till vildsvinsmärken och spela golf i det vackra vårvädret. Vill också passa på tillfället att tacka Bosse Sedvall som oavsett väder och vind, sett till att vi har ett helt gäng med fräscha bänkar att sitta på, stort tack!!

Vi har väl i princip klart med ny restauratör, återstår lite formalia, men återkommer så snart det bara går, planerad öppning i egen regi till påsk, med ett mindre utbud, vi kommer att ha kaffe, bullar, smarriga mackor, korv och dricka till försäljning initialt.

Vattenprojektet tuffar på, Anders fick göra en extra skrivelse till kommunen, med svar på en del frågor, men det kommer att lösa sig.

Stefan Arnesen
Ordförande Väddö Golfklubb

Till alla medlemmar i Väddö Golfklubb.
Styrelsen har i enlighet med rekommendationer från golfförbundet och smittskyddsinstitutet beslutat att flytta vårmötet den 28 mars klockan 10 på obestämd tid. Detta på grund av rådande omständigheter och att vi bör undvika samlingar i större skala, vi ser givetvis till er hälsa i första rummet. Vidare så är också mötet på Ankaret med damsektionen flyttat till senare tillfälle, vet inte när men återkommer i ärendet.

Till vår glädje kan vi nu meddela att vi nu är överens med Christian Modin, om att han blir vår Golf Pro från och med golfsäsongen 2020.

Christian fungerar idag som Pro på Roslagens GK och kommer framöver att dela sin tid med Väddö Golfklubb.

Vi kommer snarast att uppdatera hemsidan med tjänster och aktuell prislista.

Vi ser också fram emot inplanerade demodagar med de ledande golfmärkena.

Samtliga medlemmar och intresserade nybörjare, är hjärtligt välkomna att höra av sig, direkt till Christian. Dela gärna budskapet om Christians ankomst, med familj och vänkrets.

 

Vi vill samtidigt hälsa Martin Pontén välkommen till den nyinrättade tjänsten, Receptionist/Kanslist. Kanslisttjänsten har Martin redan tillträtt, (2/3 2020), vilken innebär 8 timmar i veckan under hela året. Receptionstjänsten omfattar, mån-fre under perioden 15/4 t.o.m. 15/10, (säsongsanställning).

Vi hälsar även Saga Elfving  välkommen som receptionist på lördagar och söndagar.

Martin & Saga är två unga ambitiösa och serviceinriktade ungdomar, med stor vilja att göra sitt bästa för klubben. Vi i styrelsen, kommittéer och samtliga medlemmar kommer se till att vi gemensamt stöttar och uppmuntrar dem, så att de får bästa möjliga förutsättningar att växa in i sina roller

Årsmöte/Vårmöte äger rum lördagen den 28 mars på Folkhögskolan.
Motion ska vara styrelsen tillhanda senast den 29 februari, enligt stadgarna