VÄDDÖ GK NYTT

Hej Medlem 
 
Nu är det vår! – säger dom på radio och då är det så eller hur? Man kan även se tecken om det i naturen som håller på att vakna till liv.  Snart svingar vi fint på banan igen. ⛳️
 
Gemenskapsdagar i Mars månad blir torsdagarna mellan kl 09.00 och 12.00. Därefter kaffe och korv som vanligt, hoppas att ni hittar en läsida vid någon vägg att sitta och sola vid. 
Jobben består av allmän uppsnyggning i omgivningarna.

/Anläggningsgruppen

Till vår glädje kan vi nu meddela att vi nu är överens med Christian Modin, om att han blir vår Golf Pro från och med golfsäsongen 2020.

Christian fungerar idag som Pro på Roslagens GK och kommer framöver att dela sin tid med Väddö Golfklubb.

Vi kommer snarast att uppdatera hemsidan med tjänster och aktuell prislista.

Vi ser också fram emot inplanerade demodagar med de ledande golfmärkena.

Samtliga medlemmar och intresserade nybörjare, är hjärtligt välkomna att höra av sig, direkt till Christian. Dela gärna budskapet om Christians ankomst, med familj och vänkrets.

 

Vi vill samtidigt hälsa Martin Pontén välkommen till den nyinrättade tjänsten, Receptionist/Kanslist. Kanslisttjänsten har Martin redan tillträtt, (2/3 2020), vilken innebär 8 timmar i veckan under hela året. Receptionstjänsten omfattar, mån-fre under perioden 15/4 t.o.m. 15/10, (säsongsanställning).

Vi hälsar även Saga Elfving  välkommen som receptionist på lördagar och söndagar.

Martin & Saga är två unga ambitiösa och serviceinriktade ungdomar, med stor vilja att göra sitt bästa för klubben. Vi i styrelsen, kommittéer och samtliga medlemmar kommer se till att vi gemensamt stöttar och uppmuntrar dem, så att de får bästa möjliga förutsättningar att växa in i sina roller

Hej Medlem 
 
Nu är vi inne i februari månad och det känns som att ljuset börjar återvända och kanske lite av solen också. Och det lockar iaf mig att vara utomhus så mycket som möjligt. 
 
Gemenskapsdagarna blir på Torsdagar i februari månad, samma tid 09:00-12:00 och därefter traditionell korv, fika och avhandling av senaste nytt och händelser lokalt och stort. I och med att vi varierar dagar hoppas att det ger möjligheter till flera att delta i gemenskapen.
 
Det finns mycket kvar att städa efter slyröjningen och liknande. Kanske snart dax också att börja planera för planteringar runt klubbhus området, är det någon som har gröna fingrar som börjar klia så här års?  
 
Välkomna, anmäl gärna ditt medverkande i förväg till Christer 070-5220307 eller via formuläret nedan så blir det lättare att planera dagarna. 
 
/Anläggningsgruppen

Årsmöte/Vårmöte äger rum lördagen den 28 mars på Folkhögskolan.
Motion ska vara styrelsen tillhanda senast den 29 februari, enligt stadgarna

Nu är det dags!!!
 
Då kör vi igång med juniorträningarna på Ullna igen, bokat och klart!!
Vi kommer att träna måndagar 18-20 precis som förra året, det ska bli
lika kul i år igen. Det blir två gånger innan jul och sex gånger under våren.
Följande datum är det som gäller:
 
2019
18/11        18-20
2/12          18-20
 
2020
13/1          18-20
27/1          18-20
10/2          18-20
24/2          18-20
9/3            18-20
23/3          18-20
 
 
Vi som åker från Älmsta träffas på parkeringen utanför ICA, klockan 16.30
 
Är det några frågor eller något annat ni undrar över är det bara att ringa eller skriva.
 
0700 397189 eller arnesen.stefan@hotmail.com
 
Väl mött på Ullna
 
Robban, Stefan, Anders och Daniel.

22 AUG 2019 05:34
Om ni spelar golf eller vill börja spela golf och bor hela eller delar av året på Väddö med omnejd så är detta en unik möjlighet att pröva vår bana under nästana 1,5 säsong.

Frågan är om det finns ett mer förmånligt erbjudande någonstans. Det krävs ingen spelrätt utan det är en rabatterad möjligt för alla som vill prova Väddö GK under 1 år. Det finns inga begränsningar utan du får spela när du vill. Om du är yrkesverksam kanske du kan utnyttja friskvårdsbidraget. 

Summering: Spela resten av säsongen 2019 och hela 2020 för 3500 kr!

För mer information kontakta vår reception på info@vgk.nu